Koncerter i 2023


2023 startede uden Corona så vi kunne komme godt i gang med musikken.


Årets sidste koncert!! Som koncertnavn er Søren Krogh altid en stor musikalsk oplevelse, og selv om arven som historiefortæller kan være tung at løfte, så formår han bare med sine historier og sange at komme hele vejen rundt: Det er først og fremmest sjovt, det er nærværende og det er historier som publikum genkender sig selv i.


9. november 2023 kl. 20.00

Turbinen

Besøg af en af Skotlands mest udtryksfulde sangere og sangskrivere, Paul McKenna Band, som med en dynamisk sammensmeltning af traditionel skotsk og irsk musik med moderne akustisk pop. En helt speciel stemning i salen.


19. oktober 2023 kl. 20.00

Turbinen

Burnin Red Ivanhoe – nok ikke et navn de fleste forbinder med folkemusik, men det viste sig at være et fantastisk godt valg. Bandet væltede Turbinen med deres musik, og publikum var helt euforiske. Sikke en aften!!


20. september 2023 kl. 20.00

Turbinen

Det var en dejlig aften hos Turbinen med Molde Band. Moldes smukke stemme, hendes velskrevne sange og bandets gode instrumentalister, var en stor succes. Håber at se dem igen!!


6. september 2023 kl. 19.30

Station K, Bredgade 55, 8870 Langå.

I samarbejde med Station K i Langå havde vi besøg af en af vores gode venner fra Irland – Eunan McIntyre. Eunan kom med sin guitar og sine velskrevne sange og sine anekdoter fra sin opvækst og livet, som det har formet sig.


3. september 2023 kl. 20.00

Operaen, Vester Kirkestræde 12

En dejlig aften hos Operaer ned BARANI, som er en ny duo på den danske folkscene. De to, Maja Freese og Anders Ringgaard, skaber sange og melodier ud fra gamle danserytmer. Den sjældne kombination af cello og harmonika giver et friskt pust til melodier og rytmer og åbner nye dimensioner af folkemusikken. Barani giver dig folkemusikkens drive og spilleglæde kombineret med farverige melodier i et finurligt klangunivers. De to musikere er også kendt fra bands som Basco, Vessilli, Habadekuk og Grønt Lys.


23. maj 2023 kl. 19.30

Hotel Randers

Forrygende dobbeltkoncert med McGoldrick, Donnelly & Murray og Andreas Tophøj & Rune Barslund
McGoldrick, Donnelly & Murray er tre verdensklassemusikere, der er blandt de allermest anerkendte indenfor irsk folkemusik. Barslund og Tophøj er kendt over hele Norden.


7. maj 2023 kl. 15.00

Turbinen

Udsolgt

Vi havde igen i år besøg af Hans Theessink og Knud Møller. God blues musik med nogle af de allerbedste guitarister. Et glædeligt genhør. Forrygende stemning!!


18. april 2023 kl. 20.00

Helligåndshuset

AFLYST

Desværre blev koncerten med Greg Russell, er en fremragende engelsk sanger og sangskriver, der vil være velkendt for en stor del af det danske folkemusikpublikum, aflyst. Han sang sig ind i publikums hjerter som en del af duoen Greg Russell & Ciaran Algar, da de fik debut på Tønder Festivalen 2015.


26. marts 2023 kl. 15.00

Turbinen

Lyden af Skandinavien præsenteret af Perry Stenbäck sammen med resten af BRAGR. Bandet spiller både traditionelle melodier og egne kompositioner. Musikken fremstår brusende og frisk, arrangementerne er spændende og overraskende. Musikerne fortæller indlevende om musikken, og historierne giver tonerne endnu mere liv. En helt fantastisk oplevelse!!


2. marts 2023 kl. 20.00

Turbinen

Udsolgt

UDSOLGT!! Koncerten med Almost Irish har været udsolgt længe, så forventningerne var store. Ingen blev skuffet! De 4 brødre leverede varen – ligesom de plejer. Glæder os allerede til at høre dem næste gang.


13. februar 2023 kl. 20.00

Underværket

Fourth Moon med Ainsley Hamill gav os en helt fantastisk koncert i Underværket. Kvartetten har turneret flittigt over det meste af Europa med deres musik – næsten udelukkende originale kompositioner. Bandet fik deres Danmarksdebut på Tønder Festival 2022, hvor de bl.a. spillede for et proppet Telt 2 lørdag eftermiddag. Hjemmeside her.


22. januar 2023 kl. 15.00

Turbinen

Udsolgt

Søndag eftermiddag i selskab med Kristian Lilholt, Frede Panduro og Lasse Jørgensen. Trioen spillede dels nogle af Kristians smukke melodier og en del af de sange vi kender så godt fra hans tid i Lilholt Band. De tre musikere var netop hjemvendt fra Sydens Sol og Palmer, og fortsatte festen i Randers. Et brag af en koncert – total udsolgt!! Lilholt hjemmesiden her. Billetter – medlemmer kr. 200 og ikke medlemmer kr. 250.