Arrangementer

Året 2021

Medlemskort for året 2021

Pris kr. 100køb.

Giver adgang til rabat på op til 4 billetter til de fleste koncerter


17. marts 2021 kl. 20.00

Turbinen

Udsat

Medlemsrabat på op til 4 billetter.

Billetter her

St. Patrick’s med Mugshots

Hvis man kan lide Dubliners, Clancy Brothers og Christy Moore er Mugshots lige sagen. De fire fyre fra Bryrup spiller forrygende irsk folkemusik i den oprindelige udgave, med guitar, violin og banjo. Musikken afleveres med et glimt i øjet og vovede vittigheder, ind imellem hurtige reels, drikkeviser og enkelte sørgmodige sange.

Lyt her


5. maj 2021 kl. 20.00

Turbinen

Medlemsrabat på op til 4 billetter

Billetter her

The Paul McKenna Band er en af de mange nye, unge bands fra Skotland. Paul McKenna’s musik trækker på den rige keltiske tradition, som han mikser med nutidig sangskrivning, men med stor respekt for rødderne. Paul McKenna er kendt for sin kraftfulde stemme og sit sociale engagement og er blevet sammenlignet med den legenden Dich Gaughan. Bandet er kendt fra bl.a. Celtic Connections Glasgow og Tønder Festivalen.

Lyt her Hjemmeside her Billetter kr. 150 for medlemmer og kr. 200 for ikke medlemmer.


27. maj 2021 kl. 20.00

Turbinen

Medlemsrabat på op til 4 billetter

Billetter her

Koncerten er flyttet fra 14. januar.

Brophy’s Law, Celtic Rock Band med base i København, består af tre englændere, en skotte og en dansker. Neil Borphy’s sange henter inspiration fra bl. a Bob Dylan, Billy Bragg og The Pogues, og er fyldte med sociale kommentarer, og spillet af bandet Brophy’s Law med en dragende folk rock lyd, som blander traditionel og moderne folkemusik. En aften med gang i den venter!!

Lyt her of her. Bandets hjemmeside her. Billetter: kr. 125 for medlemmer og kr. 175 for ikke medlemmer.


2. februar 2022 kl. 20.00

Turbinen

Medlemsrabat på op til 4 billetter

Billetter her

Koncerten er flyttet fra den 11. februar 2021

En af de helt store kvindelige sangere fra Irland vender tilbage til de danske scener i 2021. Eleanor Shanley følges i denne omgang med sin ven og kollega, John Feely. De to har brugt foråret 20  til at indspille et album sammen, og nu lægger Folkemusik i Randers  sceneplads til denne turnédebut. Eleanor Shanley er kendt fra både Skagen og Tønder festivalerne. Hjemmeside her, Billetter: kr. 150 for medlemmer og kr. 200 for ikke medlemmer.


6. marts 2022 kl. 15.00

Turbinen

Medlemsrabat på op til 4 billetter

Billetter her

Koncerten er flyttet fra den 7. marts 2021

Kl. 15.00 afholdes den udsatte koncert med Blues-duoen Hans Theessink og Knud Møller i Turbinen.

Hans Theessink er kendt for sin dybe rustne stemme og fantastiske guitarspil. Han er også et kendt navn fra mange år på Tønder Festivalen.

Knud Møller regnes for en af Danmarks aller bedste guitarister og er nok især kendt for sit samarbejde med Johnny Madsen.


29. marts 2022

kl. 20.00

Turbinen

Medlemsrabat på op til 4 billetter

Koncerten er flyttet fra 27. april 2021

Fra Irland får vi besøg af Kieran Goss og Annie Kinsella. Kieran er bl.a. kendt for sit samarbejde med Mary Black, og han har spillet på gader, stræder og klubber i Europa og USA. Kieran Goss og hustru Annie Kinsella har senest indspillet albummet Oh the Starlings. Glæd jer til en dejlig aften.

Lyt her, Hjemmeside her. Billetter: kr. 100 for medlemmer og kr. 150 for ikke medlemmer.