Arrangementer

Året 2020

Medlemskort for resten af året 2020

Pris kr. 50køb.

Giver adgang til rabat på op til 4 billetter til de fleste koncerter


3. december 2020

Turbinen kl. 20.00

Medlemsrabat på op til 4 billetter

Billetter købes her

Årets næstsidste koncert i Turbinen bliver med Bull & Hjorth.

Glæd jer til en forrygende aften i selskab med disse to herrer. Gorm Bull med sine gode og nærværende historier samt aktuelle sange med vid og bid. Med sig har han tangent-nørden Palle Hjorth, som har spillet sammen med stort set alle de kendte navne bl.a. Poul Krebs. I 2014 modtog han kritikernes Steppeulv som årets musiker.

Besøg hjemmesiden her


10. december 2020

Hotel Randers kl. 19.30

Medlemsrabat for op til 4 billetter

Billetter her

Sonny Møller og Perry Stenbäck lægger vejen forbi Randers. I kan forvente glad countrymusik tilsat lidt blues, folk og til tider lidt bidske tekster. Både egne sange og cover versioner af f.eks. Kim Larsen Besøg hjemmesiderne Sonny Møller og Perry Stenbäck

Prisen for medlemmer kr. 50 og ikke medlemmer kr. 100


7. marts 2021

Turbinen kl. 15.00

Medlemsrabat på op til 4 billetter

Kl. 15.00 afholdes den udsatte koncert med Blues-duoen Hans Theessink og Knud Møller i Turbinen.

Hans Theessink er kendt for sin dybe rustne stemme og fantastiske guitarspil. Han er også et kendt navn fra mange år på Tønder Festivalen.

Knud Møller regnes for en af Danmarks aller bedste guitarister og er nok især kendt for sit samarbejde med Johnny Madsen.


Aflyst

Mugshots optræder på Hotel Randers.

Hvis man kan lide Dubliners, Clancy Brothers og Christy Moore er Mugshots lige sagen. De fire fyre fra Bryrup spiller forrygende irsk folkemusik i den oprindelige udgave, med guitar, violin og banjo. Musikken afleveres med et glimt i øjet og vovede vittigheder, ind imellem hurtige reels, drikkeviser og enkelte sørgmodige sange.

lyt: https://www.youtube.com/watch?v=Cayvt9GsBO4