Arrangementer


Året 2024 frem til 31. december

Medlemskort for året 2024

Pris pr. år kr. 100.

Giver adgang til rabat på op til 4 billetter til de fleste koncerter, dog ikke samarbejdskoncerter


Medlemsrabat på op til 4 billetter

Billetter her

”Vi elsker livet i alle dets nuancer i Potters Jig – både sorger og glæder. Det slår de fast med syvtommersøm.
Celtisk Folkrock, kalder Potterne det selv. Men strejf af jazz og poprock fandt på bandets tredje CD i 2010, Hustle & bustle”, vej til repertoiret, og generelt findes der ingen officiel genrebetegnelse for det ”potterske” musikunivers, men fest bliver der!!. Hjemmeside her. Billetter – medlemmer 125 – ikke-medlemmer 175.


Medlemsrabat på op til 4 billetter

Billetter her

I samarbejde med Langå Kro og Bodega får vi besøg af en af vores gode venner fra Irland – Eunan McIntyre. Eunan kommer med sin guitar og sine velskrevne sange, og sine anekdoter fra sin opvækst og livet som der har formet sig. Eunans hjemmeside her. Billetter – medlemmer kr. 100 – ikke-medlemer kr. 150.


19. september 2024 kl. 20.00

Turbinen

Medlemsrabat på op til 4 billetter

Billetter her

HP Lange Big Gumbo. Gumbo er en fantastisk gryderet fra de amerikanske sydstater. Nogle faste ingredienser tilsat hvad man har lyst til. Sådan er musikken også. Grundstammen er blues og så tilsættes lidt old-time, folk, cajun og hvad der falder for. Alt sammen med bandets helt egen sound. Hjemmesiden her. Billetter – medlemmer kr. 200 og ikke-medlemmer kr. 250.


29. september 2024 kl. 15.00

Turbinen

Medlemsrabat på op til 4 billetter

Billetter her

Flook blev dannet for snart 30 år siden af fire venner og bragede ind på den internationale musikscene med deres debutalbum, ‘Flatfish’. Det var dog især deres liveoptrædener, der virkelig fangede hjerterne hos dem, der så og lyttede. Bandet har haft en lang pause, men har siden 2019 været sammen igen.

Med Brian Finnegans fløjter, Sarah Allens fløjter og harmonika, Ed Boyds guitar og John Joe Kellys bodhran væver og spinder dette ikoniske band traditionelt rodfæstede melodier til en medrivende lyd – med adrætte, men stramme rytmer og virtuos improvisation. Flook besidder en sjælden blanding af blændende musikalsk teknik, fintfølt samspil og musikalsk fantasi.
Hjemmeside her – Billetter – medlemmer kr. 175 og ikke-medlemmer kr. 225.


9. oktober 2024 kl. 19.00

KGBio

Billetter her

Cornelis Vreeswijk: Nogle går rundt i udtrådte sko

Instruktion: Magnus Gertten
Sverige & Danmark

Cornelis Vreeswijk var en legende – og ikke kun i den hollandsk-fødte trubadurs adopterede hjemland, Sverige. Han var poet, sangskriver, samfundskritiker – og pænt umådeholdende i forhold til kærlighed, alkohol og stoffer. Magnus Gertten (som havde stor succes med sin film om Björn Afzelius, ’Tusen bitar’) behersker virkelig kunsten at blotlægge en artist gennem dennes værk og liv. ’Cornelis Vreeswijk: Nogle går rundt i udtrådte sko’ er en både filmisk og musikalsk oplevelse – med Cornelis’ stemme som bærende element. Filmen kommer vidt omkring i sin mangefacetterede hovedpersons univers – naturligvis med stærkt fokus på hans sympati for og kærlighed til samfundets mest udsatte. Billetter 75 kr.

Filmen præsenteres i samarbejde med Værkets biograf KGBio.


24. oktober 2024 kl. 20.00

Turbinen

Medlemsrabat på op til 4 billetter

Billetter her

Shamrock spiller irsk og irsk inspireret musik serveret med røverhistorier og stor spilleglæde, og der bliver rig lejlighed for publikum til at synge med på de kendte irske sange. Shamrock består af Svend Erik Larsen, den herboende irer Denis McLaughlin og den ligeledes herboende skotte Sonya Christie.
De spiller på violin, diverse guitarer, banjo, bouzouki, mundharpe samt den irske håndtromme bodhran.
Billetter – medlemmer kr. 150 og ikke-medlemmer kr. 200.


5. november 2024 kl. 20.00

Turbinen

Medlemsrabat på op til 4 billetter

Billetter her

Koncert med prisvindende sangskriver og historiefortæller M.C. Hansen sammen med Jacob Chano og Hal Parfitt-Murray.

“Forestil dig John Steinbeck, der læser højt på Benny Andersens terrasse, mens Niels Hausgaard fortæller jokes til Carl Nielsen, der spiller på klaveret”.

Omtrent sådan er en koncert med M.C. Hansen, der i 2024 vandt prisen som Årets Visesanger.

M.C. Hansen er historiefortæller, sangskriver og guitarist og udstikker her en ny retning for sine musikalske fortællinger fuld af billedsprog og referencer til hverdagen og den landsby, vi kalder “Danmark”. Med sig har han spillemand Hal Parfitt-Murray på violin og mandolin og sin mangeårige makker, multiinstrumentalist Jacob Chano Lundby på klaver og harmonium.

Mættet med billedsprog og med fokus på den musikalske iscenesættelse af historiefortællingen er en koncert med M.C. Hansen et spejl af hverdagens mirakler og persongalleri.

Hjemmeside her – Billetter – medlemmer kr. 150 og ikke-medlemmer kr. 200.


28. november 2024 kl. 20.00

Turbinen

Medlemsrabat på op til 4 billetter

Billetter her

Glædeligt gensyn med Kristian Lilholt Trio. I efteråret 2023 udgav Kristian Lilholt en fin lille bog med indlagt musik – ‘Uden Tid Og Sted’. Det primære indhold på den nye udgivelse er sange, skrevet af Brdr. Lilholt. Og når Kristian skriver musikken og bror Lars ordene, bliver det som regel nogle rigtig gode sange, der får et langt og nyttigt liv. ‘Den Hvide Dværg’, ‘Café Måneskin’, ‘Hvor Går Vi Hen Når Vi Går’ for at nævne et par stykker. Blandt de nye sange er bl.a ‘Lige Ud Ad Landevejen’, ‘At Være Tæt På Dig’, ‘Byens Bedste Morgenmadscafé’ m.fl. Hjemmeside her – Billetter – medlemmer kr. 200 og ikke-medlemmer kr. 250.