Arrangementer

Året 2021 frem til 30. juni 2022

Medlemskort for året 2021 indtil 30. juni 2022

Pris kr. 100køb.

Giver adgang til rabat på op til 4 billetter til de fleste koncerter, dog ikke samarbejds-koncerter


13. december 2021 kl. 20.00

Hotel Randers

Medlemsrabat på op til 4 billetter

Billetter her

Året sluttes af med en koncert med Zenobia. Søstrene Louise og Charlotte Støjberg sammen med Mette Kathrine Jensen Stærk synger en blanding af julesange, højskolesange og egne sange, hvor af DØBER, SANGER, KNÆGTE, FLAMMER netop er optaget i den nyeste udgave af højskolesangbogen. Besøg dem her Billetpriser – kr. 125 for medlemmer og 175 for ikke medlemmer.


6. januar 2022 kl. 20.00

Hotel Randers

Billetter her

Glædeligt gensyn og genhør med Jens Varmløse. Han er født vendelbo, og det fornægter sig ikke, når han er på scenen. Udover de gode historier får vi eminent musik leveret på el- og akustisk guitar i et godt mix mellem vokal- og instrumentalnumre. Mon ikke der sniger sig en Shadowsfortolkning ind – en specialitet hos Jens. Til daglig driver Jens sit eget studie og producerer for andre kunstnere. Billetpris kr. 75. Lyt til ham her.


19. januar 2022 kl. 20.00

Hornsleth, Hotel Randers

Medlemsrabat på op til 4 billetter

Billetter her

BARANI er en helt ny duo på den danske folkscene. De to, Maja Freese og Anders Ringgaard, skabersange og melodier ud fra gamle danserytmer. Den sjældne kombination af cello og harmonika giver et friskt pust til melodier og rytmer og åbner nye dimensioner af folkemusikken. Barani giver dig folkemusikkens drive og spilleglæde kombineret med farverige melodier i et finurligt klangunivers. De to musikere er også kendt fra bands som Basco, Vessilli, Habadekuk og Grønt Lys. Billetpris for medlemmer kr. 50 og ikke medlemmer 100


2. februar 2022 kl. 20.00

Turbinen

Medlemsrabat på op til 4 billetter

Billetter her

Koncerten er flyttet fra den 11. februar 2021

En af de helt store kvindelige sangere fra Irland vender tilbage til de danske scener i 2021. Eleanor Shanley følges i denne omgang med sin ven og kollega, John Feely. De to har brugt foråret 20  til at indspille et album sammen, og nu lægger Folkemusik i Randers  sceneplads til denne turnédebut. Eleanor Shanley er kendt fra både Skagen og Tønder festivalerne. Hjemmeside her, Billetter: kr. 150 for medlemmer og kr. 200 for ikke medlemmer.


22. februar 2022 kl. 20.00

Turbinen

Medlemsrabat på op til 4 billetter

Billetter her

Lige før den første Corona-nedlukning havde vi besøg af Oysterband, og det får vi igen!! Folkrock i særklasse med et band, som altid leverer et brag af en koncert. Skriver og synger deres egne sange, som de finder inspiration til i hverdagen og til tider med en politisk snært. Besøg dem her. Billetter kr. 195 for medlemmer og 245 for ikke medlemmer


6. marts 2022 kl. 15.00

Turbinen

Medlemsrabat på op til 4 billetter

Billetter her

Koncerten er flyttet fra den 7. marts 2021

Kl. 15.00 afholdes den udsatte koncert med Blues-duoen Hans Theessink og Knud Møller i Turbinen.

Hans Theessink er kendt for sin dybe rustne stemme og fantastiske guitarspil. Han er også et kendt navn fra mange år på Tønder Festivalen.

Knud Møller regnes for en af Danmarks aller bedste guitarister og er nok især kendt for sit samarbejde med Johnny Madsen.


29. marts 2022 kl. 20.00

Turbinen

Medlemsrabat på op til 4 billetter

Billetter her

Koncerten er flyttet fra 27. april 2021

Fra Irland får vi besøg af Kieran Goss og Annie Kinsella. Kieran er bl.a. kendt for sit samarbejde med Mary Black, og han har spillet på gader, stræder og klubber i Europa og USA. Kieran Goss og hustru Annie Kinsella har senest indspillet albummet Oh the Starlings. Glæd jer til en dejlig aften.

Lyt her, Hjemmeside her. Billetter: kr. 100 for medlemmer og kr. 150 for ikke medlemmer.


29. april 2022 kl. 21.00

Turbinen

Koncerten er en samarbejdskoncert med Folkemusik i Randers og Turbinen.

Billetter kr. 250 her

Ingen medlemsrabat

Ståpladser!!

Det danske Folktronica-orkesteret Sorten Muld udsendte 13. maj 2021 deres længe ventede og anmelderroste album ’Mark IV – lånt tid’. Nu kan bandet opleves live i en opsætning, der kombinerer bagkæden fra det klassiske Sorten Muld-orkester med en flok gæstemusikere med rødder i såvel det nordiske og det mellemøstlige.

Koncerten byder primært på numre fra det spritnye album. Men også på nye versioner af klassikerne fra de tidligere udgivelser ’Mark II’ og ’III’.

Det nye album samler trådene op fra det klassiske Sorten Muld, hvor nordiske middelalderballader finder nyt liv i bandets unikke organiske electronica. Men på ’Mark IV’ flirtes også med sange og musikere med rødder i det mellemøstlige, som hvirvles med ind i universet.

Hjemmeside her