Koncerter i 2021

Året 2021 startede, som vi i 2020 havde fået en forsmag på, med udsættelse af planlagte koncerter. Det lysnede 21. april, hvor vi i samarbejde med Hotel Randers og Det Sker i Randers kunne præsentere den første musiker i meget lang tid.


13. december 2021 kl. 20.00

Hotel Randers

Året sluttede med en koncert med Zenobia i Hotellets smukt julepyntede sal. En rigtig god ramme til trioens dejlige sange og salmer – hovedsageligt om de forestående højtid. Et dejligt punktum for endnu et år med Corona og udskudte koncerter.


25. november 2021 kl. 20.00

Hotel Randers

Kendte ansigter besøgte os på Hotellet. Shamrock leverede varen og stemningen var i top.

Et rigtig dejligt gensyn med de tre herrer!!


8. november 2021 kl. 20.00

Turbinen

The Jeremiahs er et af de mest opløftende bands, der er vokset frem af Dublins folkemusikmiljø i mange år. Bandets blander traditionelle og nye toner og har gennem dette skabt deres helt egen “storbyfolk”. De leverede varen og vi have en fantastisk aften!!


12. oktober 2021 kl. 20.00

Turbinen

Happy River Band er gode bekendte af os. Shane Donnelly, Louise Vangsgaard og Mads Knude leverede en forrygende og glad koncert. Vi har oppe mod en fodboldlandskamp, så der var ikke udsolgt, men de der valgte os, fik en rigtig god oplevelse.


23. september 2021 kl. 20.00

Hotel Randers

Aoife Scott & Band fyldte Hotel Randers smukke sal med sin fantastisk smukke stemme og udtryksfulde sange, som går fra det skrøbelige og æteriske til kraftfuld og stærke. En dejlig irsk aften!!


19. august 2021 kl. 20.00

Turbinen

Støttet af:

Bedre sent end aldrig – også i år fejrer vi den udsatte St. Patrick’s i Randers Festuge. Turbinen lægger lokaler til en aften med irske toner og grønne farver. Musikken kommer i form af Mugshots med Daniel O’Sullivan i spidsen, der spiller musik for alle, der har en lille smule kærlighed til overs for Dubliners, Clancy Brothers og Christy More med guitar, violin og banjo.


18. august 2021 kl. 20.00 i Cafe Hornsleth

Samarbejdskoncert med Hotel Randers.

Støttet af:

Henning Kragh har spillet i mere end 50 år, helt fra tiden med Cinderella, og hans historier er både kommet på nettet og blevet fortalt ved arrangementer. Nu har Henning sagt ok til en hyggeaften i Hornsleth, hvor vi udover billeder og fortælling også får lidt musik.


17. august 2021 kl. 20.00

Samarbejdskoncert med Hotel Randers.

Støttet af:

Tørfisken og Undermåleren.

Bent og Anders Bro er far og søn, og når de to er på scenen er vi klar til en sejltur i sang og musik med historier fra det vestjyske, måske endda med en fællessang eller to. Bent arbejder til dagligt med uddannelse af fiskere i Thyborøn, og Anders er journalist på TV 2 MidtVest, hvor han står for “Fotovognen”, der nu er på landsdækkende tv. Og selvom de er engageret i henholdsvis Tørfisk og The Grandfætters, tager de sig også tid til far/søn samarbejdet.


17. august 2021 kl. 14.30

Udendørs samarbejds-koncert hos Hotel Randers.

Støttet af:

Jens Varmløse er født vendelbo, og det fornægter sig ikke, når han er på scenen. Udover de gode historier får vi eminent musik leveret på el- og akustisk guitar i et godt mix mellem vokal- og instrumentalnumre. Mon ikke der sniger sig en Shadowsfortolkning ind – en specialitet hos Jens. Til daglig driver Jens sit eget studie og producerer for andre kunstnere.


13. august 2021 kl. 14.30

Udendørs samarbejds-koncert hos Hotel Randers.

Støttet af:

En god ven af FiR, Svend Erik Larsen kom forbi gården hos Hotel Randers og giver os nogle af hans gode irske sange. Stort publikum og masser af god stemning


30. juli 2021 kl. 14.30

Udendørs samarbejds-koncert hos Hotel Randers.

Eftermiddagskoncert i gården hos Hotel Randers med stifter og forsanger i Coast, Paul Eastham. Eastham tilbragte sin barndom på Hebriderne, og naturen der præger hans musik. Med en baggrund i såvel klassisk som rytmiske toner er man sikre på en alsidig musikalsk oplevelse. Vejr-guderne truede med vand, men heldigvis holdt det tørt, og mange havde fundet vej til musikken, kolde fadøl og varme pølser under parasollerne.


23. juli 2021 kl. 14.30

Udendørs samarbejdskoncert hos Hotel Randers.

Perry Stenbäck og Henrik Kunz optrådte i en næsten overfyldt gård hos Hotel Randers på en dejlig solrig fredag eftermiddag med et mix af svenske toner, blues og egne sange. Dybt professionelt, og med masser af varme og nerve. Forrygende eftermiddag.


18. juni 2021 kl. 14.30

Udendørs samarbejdskoncert hos Hotel Randers.

Energisk musik fra Irland, Skotland, England  og USA leveret af to erfarne herrer, Brian ArmSTRONG og Martin DALE, til sam-men Strong Ale. Med guitar, mandolin, banjo og vokale harmonier kommer vi omkring ballader, shanties og jigs. En festelig eftermiddag med masser af godt humør


11. juni 2021 kl. 14.30

Udendørs samarbejdskoncert hos Hotel Randers.

Den første af fire eftermiddagskoncerter i gården hos Hotel Randers. Vi havde fornøjelsen af at høre Neil Brophy. Denne gang solo i en udendørskoncert. Igen en dejlig koncert.


27. maj 2021 kl. 20.00

Turbinen

Årets første koncert var planlagt med Brophy’s Law i januar, så vi blev godt 4 md. forsinket grundet Corona. Bandet var afgjort også værd at vente på – det var et brag af en koncert. Samtidig blev det også fejringen af FiR’s 15 års jubilæum. Herligt!!


6. maj 2021 kl. 20.00

Hotel Randers

Den 6. maj var den dag hvor det igen blev tilladt at afholde koncerter, og vi fejrede det med besøg The Auld Lads, feat. Doug Morter. Irsk, skotsk folk blandet med mange andre genrer. En helt igennem hyggelig og morsom aften. Så Dejligt at komme i gang igen!!


1.maj 2021 kl. 12.00

Hotel Randers

Støttet af

Event Randers/

Det Sker

Vi fejrede 1. maj i gården hos Hotel Randers med Michael Wedgwood sammen med Lars Schrøder. Dejlig dag med god stemning i gården.


21. april 2021 kl. 16.00

Hotel Randers

Støttet af

Event Randers/

Det Sker

Jens Falck var vores første musiker i 2021. En dejlig eftermiddag i Hotellets gård – trods vejret!


5. maj 2021 Turbinen

Udsat

Skotske Paul McKenna Band måtte også udsætte deres møde med det randrusianerne..


27. april 2021

Turbinen

Udsat til 29. marts 2022

Fra Irland skulle vi have besøg af Kieran Goss og Annie Kinsella. Det satte rejserestriktionerne en stopper for


17. marts 2021 kl. 20.00

On-line koncert på Facebook

Da vi stadig var Corona ramt, blev vores planlagte koncert i forbindelse med St. Patrick’s Day aflyst. I stedet for fik vi adgang til en on-line koncert med vores irske ven Eunan Mc Intyre.


17. marts 2021

Turbinen

Udsat

St. Patrick’s med Mugshots

Hvis man kan lide Dubliners, Clancy Brothers og Christy Moore er Mugshots lige sagen. De fire fyre fra Bryrup spiller forrygende irsk folkemusik i den oprindelige udgave, med guitar, violin og banjo. Musikken afleveres med et glimt i øjet og vovede vittigheder, ind imellem hurtige reels, drikkeviser og enkelte sørgmodige sange.

Lyt her


7. marts 2021 Turbinen

Udsat til 6. marts 2022

Hans Theessink og Knus Møller måtte også flytte koncerten.


11. februar 2021

Turbinen

Udsat til den 2. februar 2022

Eleanor Shanley og John Feely skulle have besøgt os 11. februar 2021….


14. januar 2021

Turbinen

Udsat til 27. maj 2021

Brophy’s Law‘s koncert var den første koncert som måtte udsættes