Koncerter i 2022

Året 2022 startede som 2021 med udsættelse af planlagte koncerter.


24. juni 2022 kl. 14.30

Udendørs samarbejdskoncert i gården hos Hotel Randers

Jens Varmløse er født vendelbo, og det fornægtede sig ikke, da han var på scenen. Udover et eminent mix mellem vokal- og instrumentalnumre fik vi masser af gode historier, så lattermusklerne blev også rørt. Dejlig eftermiddag.


CALEDONIAN CROSSROADS

Nyt samarbejde med Randers Kammerorkester:

22. juni 2022 kl. 19.30 – Værkets Koncertsal

I samarbejde med Aarhus Jazz Orchestra inviterer Randers Kammerorkester publikum med på en rejse ind i den skotske folkemusik og den skotske natur med det vidstrakte højland, de store hemmelighedsfulde søer og de magiske bjerge.
I alt 31 musikere fra de to orkestre mødes med den skotske folkesanger Claire Hastings, en af Skotlands mest populære unge sangere. Hun blev i 2015 kåret til ”Scotland’s Young Traditional Musician of the Year” af BBC Radio, og hun har siden givet koncerter i store dele af Europa, Storbritannien og New Zealand, bl.a. på Tønder Festival.


17. juni 2022 kl. 14.30

Gården hos Hotel Randers

Old Friends – Peter Stub og Hans Henning spillede veloplagt koncert trods de knapt så veloplagte vejr-guder.


5. maj 2022 kl. 19.00

Cafe Hornsleth

Henne og hendes glade Venner underholdt i Cafe Hornsleth med bl.a. revyviser – både de pæne og de ….

Herlig aften!!


29. april 2022 kl. 21.00

Turbinen

Koncerten er en samarbejdskoncert med Folkemusik i Randers og Turbinen.

Koncert med det danske Folktronica-orkesteret Sorten Muld. Bandet kan opleves live i en opsætning, der kombinerer bagkæden fra det klassiske Sorten Muld-orkester med en flok gæstemusikere med rødder i såvel det nordiske og det mellemøstlige.


24. april 2022 kl. 14.00

Cold Hand Winery

En dejlig søndag eftermiddag hvor vi besøgte Cold Hand Winery, og hvor vi fik en rundvisning, samt et par smagsprøve på vinen som opvarmning til koncerten. Vi havde besøg af to rigtig dygtige musikere. Ray Cooper som vi kender tidligere besøg som solist og som vi også kender som den tidligere cellist i Oysterband. Med sig på denne turne havde han M. C. Hansen, som er kendt fra mange sammenhænge og festivaler.


29. marts 2022 kl. 20.00

Turbinen

Efter nogle års fravær havde vi igen besøg af det engelsk/skotske band Other Roads. Med deres spændende og unikke sound og deres utroligt fine og smukke vokalharmonier skabte de en dejlig oplevelse for de, der havde lagt vejen forbi. 


29. marts 2022 kl. 20.00

Turbinen

Koncerten var flyttet fra 27. april 2021

AFLYST

Kieran Goss og Annie Kinsella fra Irland skulle have besøgt os, men de blev desværre nødt til at aflyse deres trune. Kieran er bl.a. kendt for sit samarbejde med Mary Black, og han har spillet på gader, stræder og klubber i Europa og USA. Kieran Goss og hustru Annie Kinsella har senest indspillet albummet Oh the Starlings.


17. marts 2022 kl. 20.00

Cafe Operaen

Efter afholdelse af generalforsamlingen, fejrede vi selvfølgelig St. Patrick’s Day igen i år. Denne gang fik vi besøg af Jimmy Wistisen, som underholdte med masser af irsk musik og god stemning


6. marts 2022 kl. 15.00

Turbinen

Endelig kunne koncerten, som var planlagt til 2020 og herefter udsat til 2021 afholdes her i 2022. Bluesduoen Hans Theessink og Knud Møller gav den alt hvad den kunne trække med Hans Theessink’s dybe rustne stemme og begge musikeres fantastiske guitarspil. Og jo – det var absolut værd at venter på!!!


22. februar 2022 kl. 20.00

Turbinen

Oysterband havde vi på besøg i februar 2020 ganske få dage før alt blev Corona-lukket. Det var en stor fornøjelse at høre dem igen her på deres første koncert siden nedlukningen – næsten 2 år siden. Oyster’ne leverer stadig varen og der en fantastisk stemning. Dejligt!!!


14. februar 2022 kl. 20.00

Turbinen

Koncerten er flyttet fra den 11. februar 2021 og igen fra den 2. februar 2022

En af de helt store kvindelige sangere fra Irland vender tilbage til de danske scener i 2021. Eleanor Shanley følges i denne omgang med sin ven og kollega, John Feely. De to har brugt foråret 20  til at indspille et album sammen, og nu lægger Folkemusik i Randers  sceneplads til denne turnédebut. Eleanor Shanley er kendt fra både Skagen og Tønder festivalerne.

Koncerten måtte udsættes endnu engang, men blev dog afholdt blot 12 dage efter først planlagt, Eleanor Shanley (med en brækket ankel) og John Feely (isolation i 10 dage for positiv Coronatest i Irland) .


19. januar 2022 kl. 20.00

Hornsleth, Hotel Randers

AFLYST

Endnu en aflysning grundet Corona. BARANI er en helt ny duo på den danske folkscene. De to, Maja Freese og Anders Ringgaard, skabersange og melodier ud fra gamle danserytmer. Den sjældne kombination af cello og harmonika giver et friskt pust til melodier og rytmer og åbner nye dimensioner af folkemusikken. Barani giver dig folkemusikkens drive og spilleglæde kombineret med farverige melodier i et finurligt klangunivers. De to musikere er også kendt fra bands som Basco, Vessilli, Habadekuk og Grønt Lys.


6. januar 2022 kl. 20.00

Hotel Randers

AFLYST

Året skulle være startet med lidt bobler og den første koncert skulle have været et glædeligt gensyn og genhør med Jens Varmløse. Han er født vendelbo, og det fornægter sig ikke, når han er på scenen. Udover de gode historier får vi eminent musik leveret på el- og akustisk guitar i et godt mix mellem vokal- og instrumentalnumre. Det satte en vis virus desværre en stopper for….