Koncerter i 2022


Året 2022 startede som 2021 med udsættelse af planlagte koncerter.


29. marts 2022 kl. 20.00

Turbinen

Koncerten er flyttet fra 27. april 2021

AFLYST

Kieran Goss og Annie Kinsella fra Irland skulle have besøgt os, men de blev desværre nødt til at aflyse deres trune. Kieran er bl.a. kendt for sit samarbejde med Mary Black, og han har spillet på gader, stræder og klubber i Europa og USA. Kieran Goss og hustru Annie Kinsella har senest indspillet albummet Oh the Starlings.


19. januar 2022 kl. 20.00

Hornsleth, Hotel Randers

AFLYST

Endnu en aflysning grundet Corona. BARANI er en helt ny duo på den danske folkscene. De to, Maja Freese og Anders Ringgaard, skabersange og melodier ud fra gamle danserytmer. Den sjældne kombination af cello og harmonika giver et friskt pust til melodier og rytmer og åbner nye dimensioner af folkemusikken. Barani giver dig folkemusikkens drive og spilleglæde kombineret med farverige melodier i et finurligt klangunivers. De to musikere er også kendt fra bands som Basco, Vessilli, Habadekuk og Grønt Lys.


6. januar 2022 kl. 20.00

Hotel Randers

AFLYST

Året skulle være startet med lidt bobler og den første koncert skulle have været et glædeligt gensyn og genhør med Jens Varmløse. Han er født vendelbo, og det fornægter sig ikke, når han er på scenen. Udover de gode historier får vi eminent musik leveret på el- og akustisk guitar i et godt mix mellem vokal- og instrumentalnumre. Det satte en vis virus desværre en stopper for….