Corona regler for Turbinen

Kære gæst til 2 x Lilholt

Vi glæder os til at tage imod dig!

Her får du lidt praktisk information, vi vil bede dig kigge igennem inden dit besøg, så vi sammen kan passe på hinanden. Arrangementer på Værket og Turbinen afholdes altid ansvarligt og efter myndighedernes aktuelle retningslinjer.

Brug af mundbind
Myndighederne har 18. september indført midlertidigt krav om at bære mundbind på alle serveringssteder, og det omfatter også Turbinen. Derfor er mundbind også påkrævet til 2 x Lilholt på alle tidspunkter, hvor man ikke sidder ned. Vi beder jer om selv at medbringe mundbind og påføre det allerede ved indgangen.

Placering og afstand
Vi åbner dørene kl. 15.30 til ekstra koncerten og kl. 19.00 til aften koncerten – en time inden showstart. Kom gerne i god tid, så vi ikke alle sammen skal ind af dørene på en gang. Vi har begrænset kapaciteten i salen, så den lever op til myndighedernes krav, ligesom vi har indrettet salen, så den giver mulighed for at holde den ansvarlige afstand. Vi beder jer derfor venligt om ikke at flytte møblerne eller rykke dem sammen. Siddepladserne unummererede og arrangeret ved caféborde med to plader pr. bord – hjælp os gerne med at fylde op fra de forreste rækker og fra midten.

Garderobe og bar
For at undgå kødannelser er der til aftenens koncert ingen bemandet garderobe, men I er velkomne til at tage overtøjet med ind i salen. Turbinens bar er åben under showet og i pausen. Her kan der hentes forfriskninger, der kan medbringes til bordet. Husk at påføre dig mundbind, hvis du rejser dig fra din plads, og at det generelt ikke er tilladt at opholde sig i baren eller nyde mad- og drikkevarer, mens man står op. Baren foretrækker betaling med kort frem for kontanter og som følge af myndighedernes corona-restriktioner lukkes der for al udskænkning kl. 22.00.

Vis hensyn
Generelt opfordrer vi alle til at vise hensyn for de andre gæster. Lad det stående bifald forblive siddende og syng med i hovedet i stedet for ud over forsamlingen. Så kan vi sikre god afstand, undgå køsituationer og lettere følge Sundhedsstyrelsens anbefalinger. Vi har i øvrigt masser tilgængelig håndsprit og et venligt personale, der er klar til at hjælpe dig. Så kan vi sammen passe på hinanden. Vi glæder os til at se jer!

De bedste hilsner

Trubinen