Koncerter i 2019

15. december 2019

Julekoncert med Bull & Hjorth.

Gorm Bull, sangskriver og musiker, danner duo med tangentekvilibristen Palle Hjorth – og det er bl.a. Morten Nielsen, Halfdan Rasmussen og en smule jul, der står på programmet.


5. december 2019

Karl underholdt med sine egen sange akkompagneret af Jørn Danielsen på Hotel Randers By Hornsleth


20. november 2019

Anna Wisen og Christian Alvad på scenen for en fyldt sal i Helligånds-huset….

Svenske viser, når de er bedst, akkompagneret af en af Danmarks bedste guitarister.


6. november 2019

Festlig irsk aften i Turbinen med Socks in the Frying Pan …eller ’Sokker i Stegepanden’, som vi ville kalde dem herhjemme, dækker over en purung irsk trio, med deres særprægede og prisvindende, irske folkemusik.


2. november 2019

Efter en aldeles vellykket filmkoncert i efteråret 2018 er septetten fra Thy – Jonah Blacksmith – igen klar til at bjergtage publikum i Værkets Store Sal, når du besøger Randers i efteråret ’19.

Lørdag 2. november slår Værket i samarbejde med Folkemusik i Randers dørene op for Jonah Blacksmith,

Bandet glæder sig til at spille en masse ny musik. Der bliver, med andre ord, en ganske særlig mulighed for at høre de nye sange, som kommer til at udgøre det kommende album, som bandet er i fuld gang med at færdiggøre.


26. oktober 2019

Kom med til intimkoncert på Hotel Randers by Hornsleth, når vi byder velkommen til Mikkel Julius. Mikkel er blandt andet kendt fra TV2-programmet Danmark har Talent, hvor han optrådte som en del af ukulele-trioen De Originale Kopier. Han har siden barn spillet, sunget og skrevet sange – denne aften skal vi bl.a. høre hittet “Spentrup” fra Mikkels kommende album, “Retur-ruter”, som handler om hans barndomsby nord for Randers. Derudover vil Mikkel berige publikum med en række af sine egne sange og covernumre.


10. oktober 2019

En festlig aften med humor og god musik i selskab med Jane & Shane


20. september 2019

Koncert i samarbejde med Værket.

Den skelsættende danske rockmusiker og kulturpersonlighed Niels Skousen fylder 75 år – og det fejrer han ved at udgive nyt album i løbet af foråret og bl.a. med koncert på Turbinen i Randers.

“Sprogets geniale guldgraver” har dagbladet Information kaldt nu 75-årige Niels Skousen, og netop det smukke sprog, de rørende historier og de bidske kommentarer gør ham uundværlig på den danske musikscene og lader Niels Skousen favne over flere generationer.


17. september 2019

Sharon Shannon er en legende på den irske scene. Her kommer hun med fuldt band og gæstesolisten Seckou Keita.


4. september 2019

Sam Kelly var i finalen af Britain Got Talent, men kastede sin kærlighed på folkemusikken. Han har besøgt Tønder – nu er han i Randers!


15. august 2019

Svend Erik Larsen. Irsk, skotsk og dansk musik garneret med en historie eller to. Vi starter med tapas


13. august 2019

Elmøe & Hofmann Den medrivende og utraditionelle duo har fundet fælles fodfæste i den nordiske folkemusik med et udtryk, de demonstrerer på Turbinen til august. Med sig har de den fabelagtige pianist Julian Svejgaard Jørgensen


12. august 2019

Perry Stenbäck har besøgt FiR flere gange. Nu er han alene med sin guitar og en række viser, blues og alt godt fra bagkataloget.


23. juni 2019

Downtown Dynt underholdt i anledning af Sct. Hans på COLD HAND WINERY i samarbejde med FIR


14. maj 2019

Den roste kvartet Basco har energi, nerve og fantastiske sammenspil. “Det lyder, som bandet har spillet sammen en menneskealder. Det er autentisk. Det bliver aldrig for meget af det gode. Tværtimod. Det er altså hamrende flot,” har Jydske Vestkysten blandt andet skrevet.


11. april 2019

The Quiggs er en skotsk/dansk duo, der består af ægteparret Stephen og Pernille Quigg. En koncert med de to folke-sangere og sangskrivere er en chance for at høre folkemusik i dens oprinde-lige form – simpel og udtryksfuld, smukke harmonier og sange, der søger publikums deltagelse. Parret spiller og synger både traditionelle og nyskrevne sange og krydrer liveoplevelsen med anekdoter og et strejf af humor.


5. marts 2019

Skotske Karine Polwart er en fantastisk lyriker, som ikke er bange for at berøre sociale og samfundsmæssige problemer i sine tekster. Den 48-årige sangerinde startede sin musikalske karriere i bandet Malinky og Battlefield Band, men har haft størst succes i sin solokarriere. I 2005 blev hendes talent belønnet med intet mindre end tre priser ved BBC Folk Award – blandt andet for bedste album.


24. januar 2019

Dallahan er et nyere, inspirerende og fremadstormende band, som allerede har fået ry for at skabe unikke arrangementer. De fem medlemmer er tro mod de irske traditioner, som brænder igennem, men musikken afslører også de skotske rødder, som eksisterer i bandet, medlemmernes forskellige baggrunde i jazz, keltisk eller klassisk – ligesom bandets ungarske medlem giver musikken et touch af balkan.