Koncerter i 2011

30. november 2011

Lokal folk med Kaj & Stjernerne


9. november 2011

Kasir samt Calum & Heikki

Kasir er 3 unge danske musikere, der spiller både traditionelt og nyt, og Calum og Heikki fra Skotland/Bretagne underholder på guitar og trætværfløjte


13. oktober 2011

Søren Krogh med Band

Glæd jer til en fantastisk troubadour og et ditto band.
Smukke danske sange incl. lidt Aakjær.
Sammenlignet med Allan Olsen og Hausgaard – som tekstforfatter med Benny Andersen.


8. oktober 2011

Svøbsk og Tango over Øresund

2 vidt forskellige slags dansemusik, der til sidst smelter sammen – her er noget både til dig, der vil lytte, og dig, der vil danse.
Glæd jer til en fantastisk aften, hvor World Nordic Exchange-festivalen kommer til Randers.


13. august 2011

Folk på Tværs med Karen Skovmand, J. D. Haring og Mugshots


28. maj 2011

Hal & Nikolaj

5 år med Folkemusik i Randers .

Bag Hal og Nicolaj gemmer der sig Hal Parfitt-Murray og Nikolaj Busk. Det er to musikere, som begge har en strålende karriere kørende på den internationale folkscene. Hal Parfitt-Murray er født i Skotland, men bosiddende her i DK. Han er en helt fantastisk musiker, komponist og kunstner.


6. maj 2011

Djursland Spillemænd med deres første cd i 20 år under titlen Stay With Me Tonight, og det fejres med en turné rundt i landet. Det er som et led i den tur, bandet står på scenen hos Folkemusik i Randers i Underværket


9. april 2011

Almost Irish har flere gange besøgt foreningen, og hver gang har de begejstret med deres musikalitet og energi. De fire brødre mestrer tilsammen et utal af instrumenter, som de bruger i deres rundtur i både kendte og mindre kendte irske melodier.


17. marts 2011

I år fejrer vi St. Patrick’s på selve dagen – den 17. marts.
Vi har skaffet et af de bedste upcoming bands – Giotse fra Limerick. Udover den fantastiske musik byder aftenen på forskellige overraskelser. Irsk øl og Irish coffee er en selvfølge.


28. januar 2011

Robert Burn’s Night med The Scottish Bluebell Ceilidh Band

Kirstine Sand, Eskil Romme, Mike Whellans og Rod Sinclair kommer og fejrer den skotske nationalpoets fødselsdag (25. januar) sammen med os.