Set og Sket

Her vises opslag fra Facebook-siden: https://da-dk.facebook.com/pages/Folkemusik-i-Randers/46206791840


3 uger siden

Folkemusik i Randers

Ja, det kan jo ikke være anderledes.
Også den sidste af vores planlagte forårskoncerter med Paul McKenna Band udsættes. Dato følger, og så håber vi, at jubilæumskoncerten 27.5. kan gennemføres.

Vi vender stærkt tilbage !
... See MoreSee Less

Se på Facebook

3 uger siden

Folkemusik i Randers
Se på Facebook

3 uger siden

Folkemusik i Randers

Så nåede vi St. Patrick's, og igen i år må vi gemme koncerten til Randers Festuge.

MEN kl. 20 i aften har vi EUNAN MCINTYRE live fra Donegal.

Mange af jer kender ham, og vi kan glæde os til de gode gamle og nogle af Eunans egne sange.

Vi har fundet udstyr frem og sat stew'en over.
Vi ses kl. 20 på Folkemusik i Randers

Det koster gratis......
... See MoreSee Less

Se på Facebook

4 uger siden

Folkemusik i Randers
Se på Facebook

4 uger siden

Folkemusik i Randers

Just one of the songs I'll be performing for St Patrick's Day, Any requests please put them in the comments below. Eunan 😁🎶😁 ... See MoreSee Less

Se på Facebook

1 måned siden

Folkemusik i Randers

St. Patrick´s fejres normalt over hele verden på onsdag den 17. marts.
Vi har udsat vores aften med Mugshots, men der bliver alligevel St. Patrick´s på vores Facebookside på onsdag, hvor vi får en lille times koncert med EUNAN McINTYRE sendt direkte fra Donegal.
Vær med - det koster gratis.

Og historien om St. Patrick´s:
St. Patrick’s Day er opkaldt efter den biskop, der omvendte irerne til katolicismen i 400-tallet. Sagnet fortæller, at Patrick blev røvet fra sin familie i England og ført til Irland af røvere. Her stod han meget igennem i sit fangenskab, men efter sin frigivelse fik han religiøse åbenbaringer, og det stod klart for ham, at det var hans opgave at kristne de hedenske irere. St. Patrick havde succes med at udbrede den katolske kirke i Irland, og hans dødsdag den 17. marts er blevet fejret lige siden. Sagnet fortæller, at St. Patrick brugte trekløveren som symbol, når han skulle forklare om treenigheden; Faderen, Sønnen og Helligånden. Trekløveren og den grønne farve er irske nationalsymboler. Den 17. marts har været fejret i Irland som en religiøs helligdag i flere hundrede år, men det var først, da irerne emigrerede til bl.a. USA, at dagen blev markeret med en parade. Som de fleste immigrantkulturer blev også irerne i New York mere nationalt bevidste, og den første St. Patricks Day Parade gik gennem New York i 1762.Men som alle gode fester er St. Patrick’s Day blevet en festdag, hvor mennesker fra alle kulturer og nationaliteter deltager. Deraf mottoet “Everyone is Irish on St. Patrick’s Day.”
... See MoreSee Less

Se på Facebook