Det sker

Året 2020

Medlemskort for året 2020.

Pris kr. 100 – køb.

Giver adgang til rabat på op til 4 billetter til de fleste koncerter


23. juni 2020

Afventer ny dato

Folk Friends er et stærkt irsk inspireret band med rødder i det Vestjyske.

Repertoiret er inspireret af folkemusikken fra Irland, Skotland, USA og Danmark, og spænder vidt, fra stille ballader over irske instrumentale numre til glade musik der får publikum til at synge med.

Det hele serveres med godt humør, vestjysk lune og et par løgnehistorier fra det virkelige liv, så der er altid lagt op til en hyggelig aften i selskab med Folk Friends.


11. august 2020

Aflyst

Walther med Sine Rüttel og Morten Husted besøger os i Turbinen

Gennem de sidste par år har Flemming Walther etableret sig på den danske musikscene med flere koncerter både som solist eller med band og har etableret et stærkt grund publikum rundt i landet, der kun er voksende.

I 2016 modtog han folkemusikkens talentpris Årets Helge for debut udgivelsen – Landsbydreng – Året efter blev Flemming Walther nomineret til en DMAFolk i kategorien årets sangskriver.

Billetter sættes til salg omkring 1. maj, så reserver datoen.


13. august 2020

Aflyst

Mugshots optræder på Hotel Randers.

Hvis man kan lide Dubliners, Clancy Brothers og Christy Moore er Mugshots lige sagen. De fire fyre fra Bryrup spiller forrygende irsk folkemusik i den oprindelige udgave, med guitar, violin og banjo. Musikken afleveres med et glimt i øjet og vovede vittigheder, ind imellem hurtige reels, drikkeviser og enkelte sørgmodige sange.

lyt: https://www.youtube.com/watch?v=Cayvt9GsBO4 

Billetter endnu ikke til salg, men reserver datoen.


7. oktober 2020

Medlemsrabat på denne koncert

Allan Taylor besøger os – igen – i Turbinen.

Engelske troubadour Allan Taylor har turneret verden rundt med sin guitar, sin fantastiske stemme og ikke mindst sine nærværende og altid aktuelle sange. Han er kendt af alle, som på et eller andet tidspunkt har besøgt Skagen Festivalen og han har også besøgte Tønder Festivalen flere gange.

Besøg hjemmesiden her

Billetter endnu ikke til salg, men reserver datoen.


oktober 2020

Søren Krogh kommer sammen med sin musikalske makker Janus Bechmann på besøg i Turbinen.

Vi har tidligere haft besøg af Søren, og det bliver en aften fyldt med gode sange, og sjove historier som ikke alle er lige sanddruelige. Lyt til Søren her


11. november 2020

Medlemsrabat på denne koncert

Endnu et dejligt gensyn venter i Turbinen.

De fire brødre som udgør Almost Irish er legendariske. Voksede op med den irske musik, og trods deres unge alder har de optrådt på et hav af spillesteder og festivaler.

Der er dømt hygge, god musik og helt sikkert også en lille (løgn?) historie undervejs.

Besøg deres hjemmeside her

Billetter endnu ikke til salg, men reserver datoen.


3. december 2020

Medlemsrabat på denne koncert

Årets sidste koncert bliver i Turbinen med Bull & Hjorth.

Glæd jer til en forrygende aften i selskab med disse to herrer. Gorm Bull med sine gode og nærværende historier samt aktuelle sange med vid og bid. Med sig har han tangent-nørden Palle Hjorth, som har spillet sammen med stort set alle de kendte navne bl.a. Poul Krebs. I 2014 modtog han kritikernes Steppeulv som årets musiker.

Besøg hjemmesiden her

Billetter ikke til salg endnu, men reserver datoen


Kl. 15.00 afholdes den udsatte koncert med Blues-duoen Hans Theessink og Knud Møller i Turbinen.

Hans Theessink er kendt for sin dybe rustne stemme og fantastiske guitarspil. Han er også et kendt navn fra mange år på Tønder Festivalen.

Knud Møller regnes for en af Danmarks aller bedste guitarister og er nok især kendt for sit samarbejde med Johnny Madsen.